2012 07 08

Denna helgen börjar lida mot sitt slut. Jag funderar redan nu på att krypa ner under täcket och jag kommer nog att snart göra de. 
 
Jag har grubblat en del under helgen så allt är liksom som vanligt. det som ändå känns väldigt bra det är att vad jag än tänker på så slutar de med att jag alltid kommer fram till samma sak. Jag vill bara spara och kämpa på nu och då gör jag de. Jag kan tänka på mycket annat så som resor och att olika större inköp av prylar och annat som jag tycker att jag behöver, men sen när man har tänkt färdigt så slutar de ändå med att jag kommer fram till att jag bara vill fortsätta att spara till min dröm. 
 
 Det finns ju människor som har skrivit att dom tycker att jag ska lägga av att spara pengar. Jag ska strunta i köket. Många tycker att jag ska låna pengar istället för att spara. En del fattar inte varför jag kämpar på när jag ändå har de så bra. Varför bry sig om renovering och lösa bolån? Många tycker att det är bortkastade pengar eftersom jag så sällan lagar mat. Allt detta bryr jag mig inte om och jag kommer aldrig att göra de heller.
 
Det som jag nu kämpar mot det är min grej, dröm och jag vill fixa detta. Det är viktigt för mig. Jag kan inte tänka mig något bättre än att bo i ett hem som jag trivs med till 100 procent och samtidigt inte behöva fundera så mycket över pengar och ekonomi. Jag har tänkt så länge på detta och räknat så många gånger. När jag ser resultatet av hur hela min situation ser ut när allt är fixat så kan jag lätt säga att det är värt allt slit. Visst är de sjukt jobbigt, men så är det väl alltid när man vill göra en stor förändring mot det bättre? Man får ofta jobba tufft liksom.. 
 
Jag vet inte exakt hur jag ska göra för att klara av att fixa allt, men det känns som att sparar man bara pengar så man har cash så löser det andra sig. Det är långt kvar, men det försöker jag inte tänka på. Det som gäller just nu är att jag vill kämpa vidare och då gör jag de. Hur det sen blir med allt det får man ju se. Jag hoppas såklart att jag en dag når min dröm. Drömmer man om något så vill man ju alltid fixa de.
 

Patrik
07 July, kl. 17:08 | Blogg; http://xn--ln-utan-skerhet-8kbi.nu/

Det är definitivt bättre att spara pengar än att låna ihop pengar.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE