Tankar denna kväll.

Året 2012 såhär långt har blivit ungefär som jag har tänkt mig.

De mesta är som vanligt. Jag slappar och kämpar på samtidigt. Men det mesta känns bra och jag tror på att allt mitt kämpande kommer att ge mig "lön för mödan" så småningom. Rätt ok känsla. Kämpa på nu och så veta ganska säkert att man får  det bättre sen. Kanske kan man fixa så att det blir så mycket bättre så man aldrig mer behöver kämpa sig till sig någonting. Kanske inte riktigt kommer att funka för jag är ju ändå Danne och jag har alltid varit en kämpe. Det är liksom en naturlig del av hela mig så det är inget man bara tar bort. Det ingår liksom i min personlighet. Tror jag iallafall? Även om jag ibland har tvekat på det också. (Slöa perioder har jag ju haft)

Mycket känns ändå helt ok just nu även om det är mycket kämpa och lite lyx och skumpa. Jobbar på gör jag utan sjukskrivining eller bekymmer med att få beviljad ledighet  . Det "rullar" på utan några större bekymmer om man säger så.
Passen jag kör är helt ok. De är inte många pass som liksom är för långa.¨Jag har heller inte upplevt att något pass av det jag kör känns stressigt. Kanske någon tur sådär, men i det stora hela är de ganska lugnt. 

Med mina vänner funkar det bra med (bäst). Jag har att göra på min fritid. 
Fritiden :
Vill ha fritid i framtiden med lite kämpa, men jag tror inte det är möjligt för att jag är ju Danne och jag hittar alltid på något att kämpa för. Men för att ha en fritid som man ändå vill ha så gäller det att det kommer in "cash". Jobba och dra in "cash" är det som gäller även i framtiden så man har en så häftig fritid som möjligt. Under den perioden då man har det bra och gör de man drömmer om , då behöver man iallafall inte kämpa.
UNDERBART  !!!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE