Det känns som det vänder lite nu.

Har gått länge och känt att jag inte blir färdig liksom. Jag grejar och kämpar med massor med olika saker. Det går gramåt, mne det går långsamt. Så är de väl fortfarande men det känns som det ändå har vänt lite. I går gick det bra på gymmet och jag känner att jag är bra där nu. Jag har för längesen lovat mig själv att inte strunta i det och det har jag inte gjort. Det har gått segt länge, men den senaste tiden, framförallt o går kändes det riktigt bra så då blev det kul och nu är det ju bara att köra på med all den glädje och dom kämpatag som jag har i mig.

Idag har jag tvättat, städat och gjort lite ärenden ute. Städat och fint har jag nu här hemma och även om det är ett ständigt återkommande jobb så blev jag klar för denna gången. Förut har jag tagit lite här och där. Helt meningslöst för jag har aldrig gjort färdigt liksom. Nu har jag fått gjort massor. Tvätten är tvättat och jag har redan nu vikt den. Annars brukar det vara så att jag tvättar och sen låter jag det ligga några dagar innan jag viker den. Ingen ordning då och jag hinner vika ihop tvätten lagom till att det är dags att tvätta igen.

Känns som att det vänder lite nu Jag blir liksom färdig och en del saker flyter på. Kan jag nu bara hålla min sparplan av pengar också denna månaden ut så har jag tagit ett stort kliv mot mina mål vad det gäller det också. Jag har mycket kvar att fixa och få ordning på, men nu känns det lite som det vänder iallafall. Skönt ...

En bild från den dagen det var vinter här i Vänersborg.

Detta får gärna vända också. Fast inte mot snö igen utan varmare klimat och defentivt ingen snö.
Vi går ju mot ljusare tider. Hoppas vi också går mot varmare tider.Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE