Länge leve burken vid sidan om !

När jag köper mina lunchlådor så ska det ju ibland vara (beroende på maträtt) sylt, gelê, rödbetor eller kanske äpplemos till. Tidigare har man lagt allt i min låda och sen när jag går hem så flyter liksom allt samma med såsen och så finns det liksom inget kvar av tex lingonsylt eller äpplemos.  Det blir till en enda "sörja" om man ska säga så.
 
Men igår och idag så har jag frågat om jag inte kan få lingonsylten och äpplemoset i en liten burk vid sidan om  maten i lunchlådan. Det är naturligtvis aldrig några problem och nu när man sätter sig för att äta så kan man känna smaken av lingonsylt till köttbullar med brunsås eller äpplemoset till  det jag åt idag, nämligen fläskkarê. 
 
Det som också är bra är ju att det blir en hel del över när man får detta vid sidan om. Om jag någon kväll inom snar framtid få för mig att slänga ihop något här hemma där lingonsylt eller ä'pplemos kan vara gott att ha till, då kan jag ju ta av detta som jag har fått med till mina luncher. Detta blir möjligt bara för att jag får de i en burk vid sidan om istället för rakt i lådan liksom.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE