2012 08 16

Godmorgon!
 
Jag har sovit ganska dåligt i natt. Undra vad sånt rent vetenskapligt  beror på? Jag har försökt lösa den gåtan många gånger, men aldrig lyckats. I långa perioder kan jag sova hur bra som helst och ibland kan det vara hopplösta att somna om natten. Jag skulle vilja vara en duktig pojke som går upp tidigt (även när jag är ledig) och sen går jag och lägger mig tidigt. Men man blir ju då lätt för rastlös och dessutom tappar man lite tidsperspektivet. Det har säkert hänt någon gång att man ringer till någon alldeles för tidigt på morgonen och det händer för att man själv är uppe så jäkla tidigt och grejar. Om man istället lägger sig sent och sover fram till eftermidddagen som många kan göra. Det är en rätt avspänd stil, men jag känner mig bara slö då när jag inte kliver upp förrän typ tidig eftermiddag, så det är inte bra heller :( 
 
Nu är det ju semester så det spelar ju ingen roll hur jag sover eller när jag kliver upp, men man jobbar ju större delen av alla dagar på ett år. Då blir man ju egentligen ännu tröttare så man borde ju sova bättre, men jag sover ibland dåligt då med. undra vad hemligheten är till bra sömn genom hela livet? Jäklar vilken stor fråga jag kände att de där nu blev.
 
 
 
 
Det var mycket bilkörning i går. Jag gjorde massor med ärenden igår och det tar bara några timmar. Skulle jag hålla på utan bil så kanske det tar en vecka. Det var nästan att jag saknade de där med egen bil. Fast jag tror ändå bara att det känns så under min semester. När man sen börjar jobba igen då saknar man inte bil. Då har jag ju en buss :)
 
Det ser ut att bli en solig och fin dag igen. Det är bara att ta sig ut och njuta av den. Tänk att det är gratis...
 
 





AMANDA
08 August, kl. 14:05 | Blogg;

Hej danne:) vilken jullåt gillar du mest :)?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE