Jag har ju bara sparat i tre månader.

Pernilla:


Men hur i hela friden kan det ta dig så fruktansvärt lång tid att spara ihop 50 000 kronor om du sparar 10 - 15 tusen i månaden?!


Jag kom väl egentligen inte igång med mitt sparande av pengar till just detta projekt förrän i slutet av Januari i år. I December förra året månad  drog jag ju till Stockholm och brände på tok för mycket "cash" där (fast det var de värt och jag hade kul) . Dom pengarna skulle jag egentligen haft  detta som jag kämpar med just nu. Det var meningen, men frestelsen att "tagga" till Stockholm och ha en riktigt rolig ute kväll blev för stor. Hade jag inte gjort den resan så hade jag haft dom där 50 000 kronorna redan nu. Nu till slutet på april räknar jag med att jag har fått ihop ca 42 000 kronor. Då behöver jag en månad till för att nå målet som är  50 000 kronor.Åsa
04 April, kl. 09:43 | Blogg;

Hej Danne!

Jag har frågat förr, men inte fått svar. Men nu skall jag snart "tagga" till Stockholm igen jag också, så jag frågar igen.

Du som har lite koll på det spännande utelivet i huvudstaden, vad har du för tips till mig? Vart skall jag gå för att få en vild utekväll, frotera mig med kändisar och annat roligt folk, och dricka sjukt mycket god skumpa? Sen undrar jag också vad du har för tips på hur man lätt tar sig in på de där ställena?

Jag väntar spänt på dina svar =)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE