2011 11 26

Godmorgon !

Jag tror jag har löst ett av mina många I-landsproblem: Tvättstuge problemet. I början av December ska man stänga tvättstugan för renovering. I nästan två veckor måste jag vara utan. hur löser man de ? Jag tvättar väldigt ofta för jag hatar att se en hög med smutstvätt som bara växer och växer. Jag har iallafall dagen innan tvättsugan slår igen bokat en tid. Då bör jag sen kunna leva med att vara utan i ca 14 dagar, men jävlar vad jag ska tvätta när den öppnar igen.
Hur ser de annars ut idag?
Jag har jobb ikväll innan de ska jag städa upp så mycket som möjligt här hemma. Hämta mat gör jag naturligtvis också. Sen försöker jag nog sova lite innan kvällens arbete. Man blir lätt så väldigt trött dom sista timmarna av arbetar kvällen annars.
Allt är annars bra ! Semester har jag snart. Jag kommer att ha gott om "cash" i Stockholm och när jag har "bränt" en massa där så har jag ändå mycket kvar när jag kommer hem. Jag mår bra! De är svårt att  bli deprimerad och må dåligt nu ! De finns liksom inte i min verklighet och de är jag bara så glad för.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE