Behöver inte gå upp 03:15 mer denna månaden

03:15. Då har jag gått upp hela veckan . Men nu slipper jag detta månaden ut. Nästan gång jag behöver gå upp så tidigt då är vi inne i juni. Händer det innan ? Nej skulle inte tro de. Kanske jag går och lägger mig 03:15 i amsterdam, men nej,  jag har svårt att tro att jag kliver upp den tiden (03:15). Jag tänker mycket på denna resa och flera andra, men inte så mycket new york, men de kommer nog de med. Problemet är att de är så stort så när jag tittar runt på nätet och söker på "staden som aldrig sover" (new york) så vet jag knappt var jag ska börja  Hur mycket hinner man egentligen  med att göra på 9 dagar i den stan. Ja, allt de där löser sig väl när de närmar sig. Annars får jag väl åka igen. De kanske ska vara ett av alla alternativ till den resan som jag har som kanske bli av  i december ???


 När de gäller amsterdam så känner jag mig trygg nu. Jag har betsämt mig för att ta de hotell som jag från början har bokat. Resebyrån har lite bevakning på några andra, men jag kommer i morgon att betal detta som jag från början har bokat. De är ett fint hotell, de ligger så att jag har utsikt över hamnen. Om jag har de på mitt rum kan jag ju inte veta, men hotellet ligger väldigt nära i alla fall. De ligger även nära centralstationen . De kan ju vara en fördel. Hotellet ligger också i de centrala amsterdam och jag har kollat ganska många restauranger, pubar och  museum som ligger med typ 7 minuters promenad från hotellet.


   Jag känner mig ganska bra påläst med ca en vecka kvar tills jag drar dit. Tänk vad mycket man kan lära sig ändå. För några veckorsen visste jag i princip ingenting. Nu är de en otrolig skillnad på vad jag vet  och bättre kommer de och bli. Jag ska tex  kolla mer hur de går tåg från flygplatsen och omvänt. Kanske är tryggast med taxi, men vi får se. Jag har även mycket kvar att kolla vad de gäller nattlivet. Vad finns de för coola barer och dansställen tex ? De finns hur många som helst ! Jag tror jag har hittat en om jag vill ha en riktig crazy natt i amsterdam !
 Ultimate Party Pub Crawl !!
  
Efter att man har sett detta klipp så känns de inte fel att  leta upp denna party pub

Ska kika lite mer innan de är dags att sova för natten.

Hörs senare när jag har spanat in lite fler ställen och annat som kan vara bra att veta innan.

Kram...

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE