Kanske är för hård mot mig själv

Tjena !

Jag har varit ute på en lagom lång och väldig skön morgonpromenad. Rensa skallen från allt som man som har varit och bara känna att man mår bra och har de bra..











En tanke som jag fick idag var att jag kanske är för hård mot mig själv. De finns saker som jag har gjort som jag ångrar. Ibland kommer man till insikt om detta. Man tänker att man borde gjort de och de där annorlunda. Man tycker väldigt ofta att varför kastade jag bort flera år av att göra de där som nu visar sig vara helt meningslöst, typ..

De är väldigt lätt att vara hård och dra på och hela tiden slå ner på sig själv genom att tänka på allt man borde gjort annorlunda. Jag är nog utan att egentligen tänka på de ofta för hård mot mig själv. Jag skulle lätt kunna göra upp en lång lista på saker som jag ångrar och den listan skulle jag lätt kunna göra mycket längre och kunna skriva mycket snabbare än den listan om saker som jag inte ångrar utan som jag är glad och stolt över att jag har gjort.  

Alltså ! Jag vill nu när jag har kommit till en liten insikt om att man inte behöver vara så hård mot sig själv försöka, att inte i framtiden klandra mig själv eller ångra så mycket. Jag försöker ju alltid fattta bra beslut efter min förmåga. Gör man så gott man kan så behöver man ju inte fundera så mycket på vad man borde ha gjort annorlunda. De är ju alltid lätt att vara expert efteråt.

Hoppas ni alla får en bra dag !

Kram..





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE