Ny vecka, nya tag och ny budget.

Skönt att vara ledig. Man hinner göra alla vardagliga saker utan att behöva stressa. jag tänker inte skjuta de på framtiden utan jag tar tag i de nu, så slipper jag göra vardaglig "trökgöra" sen. Jag håler på nere i tvättstugan, jag har diskat och jag har även varit och handlat.
Käkat lunch har jag ju också gjort. Idag blev de Pannbiff med pepparsås... Nu ska jag ta ett tag med damsugaren och sen "svbbar" jag av golven lite också. Rent, fint och ordning blir de och de är så jag vill ha de.

Denna vecka kommer de in en stor "hög" med pengar igen. Ny budget ska då göras. Jag kan redan nu konstartera att jag har klarat att hålla min planerade budget för mars månad. De har varit tufft, men jag har klarat de för jag är en lite kämpe. Dessutom tror jag att de är så att man lär sig leva med de man har. Pengarna som jag sparar nu finns liksom inte, dom ser jag aldrig. Jag bara för över pengar till mitt "drömkonto" och sen betalar jag räkningar och lever för de som jag har kvar.  

Jag funderar ibland på om jag kommer att orka med detta. De är inte roligt att spara pengar, men jag har ju något att se framemot och de tror jag hjälper mig att ändå klara de jag har planerat. Dessutom har jag lagt ner så mycket tid på att fundera kring dessa resor år 2011 så skulle jag bara ge upp för att de är lite tråkigt att spara pengar så skulle jag vid en senare tillfälle ångra mig.

 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE