Stockholm eller varför inte Göteborg !

Ni vet att jag inte vet vad jag ska hitta på efter New York ! Jag vet inte de nu heller fast jag satt här och funderade lite på Stockholm. Jag vill gärna komma upp dit en gång om året i alla fall. Ska de bli av i år så blir de nog i december om jag får gissa. Jag behöver ju få lite tid på mig att få ihop nya cash. För är de någonting man behöver där uppe så är de mycket cash. Man behöver ju inte planera så mycket. De är bara att få ihop en hög med cash och sen dra dit. De räcker med 1-2 dagar där sen kan jag åka hem igen. De finns mycket att göra under dagen så som shoppa och äta gott. Kollade lite precis på OPERAKÄLLARENS hemsida. Grymt mäktig man känner sig om man äter där inne. Får räkna med att notan går på några tusen, men de är de värt. Problemet är att jag inte riktigt fattar vad som finns på menyn. Är de gott ? Vad är de exakt jag beställer ? Men har man råd att käka där och man bestämmer sig för att "tagga" dit och gör de  så får man nog svar på både de ena och de andra som man undarar över när de gäller Operakällaren. 

Kolla lite får ni se vazd som finns på Menyn: http://www.operakallaren.se/page.asp?pageID=1608

De finns ju andra ställen också som jag gillar. Ett ställe som heter Söders Hjärta.
De ligger på  Bellmansgatan i Stockholm,. Bra mat och mycket att välja på när de gäller både mat och dricka. Priserna för tex en varmrätt ligger på 200-300 kronor.

http://www.sodershjarta.se/php/start.php
Sen efter detta finns de massor med ställen att kolla in en kväll och natt i Stockholm. Återigen måate man ha cash annars får man hålla sig inne. Så är de nog bara tyvärr. De känns som att de skulle räcka med 1-2 dagar i Stockholm sen tror jag fakiskt att jag känner mig väldigt nöjd.


Stockholm är en grej av allt man funderar på. Men man skulle ju faktiskt lika gärna kunna "tagga" till Göteborg. Fördelen med de är ju att drar man till Göteborg behöver jag ju inte fixa hotellrum. De är bara att åka ner göra vad man vill och sen går de lätt att ta sig hem igen. De tar inte lång tid heller. Jag har inte så bra koll på vad jag vill göra i Göteborg. Vilka "place" jag vill besöka, var jag ska äta osv, men kollar man lite innan så man vet så är de ju bara att "tagga iväg sen. några lediga dagar, 1-2 typ.
Ganska enkelt bara jag är ledig, men jag måste självklart också  ha gott om  cash även i denna stad.Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE