Innan de är dags för sängen ..

Snart dags att sova. Ska upp tidigt imorgon. Jobba igen. Känns som jag har fått denna dagen som jag vill ha den. Jag fick sova ut ordentligt, sen blev de en PW som kändes hur bra som helst !


Jag känner mig så fri och bara så jäkla ledig när jag går min lilla runda. Jag har ingen semester, men ändå känns de som de. Jag har inga bekymmer, som är värt att kalla för bekymmer. Jag känner mig lugn och avspänd speciellt när jag är ute och kör en PW. Jag lyssnar lite på radio och om jag minns rätt så pratade dom om hur man i framtiden kommer att leta efter landminor utan att behöva riskera människors liv. De var något med insekter och deras luktsinne. Jag minns inte mer, men de lät som de var sant samtidigt som de var ganska underhållande. De går så mycket lättare att köra PW när samtidigt lyssnar på något.

Gymmet gick också bra idag. Jag körde de jag hade tänkt och sen gick jag hem igen. Nu har jag käkat lite, slappat lite och nu är de väl dags att sova. I morgon har jag jobb då sen kör jag väl någon typ av träning, Dessutom ska ny budget göras. Jag har redan idag betalat lite räkningar. Jag betalar de jag måste och väntar med de jag kan. De känns bäst så.


 Jag tror att jag kommer att lägga undan 8000 kronor denna månaden, 8000 till som jag ska ha i New York. Jag vet att jag kommer att fixa de utan några som heslt problem. Ju närmare jag kommer min resa ju mer noga blir jag med allt. Jag har full kontroll, så känns de och jag ser till att ha de nu när de närmar sig. De enda som kan oroa mig är väl hur allt blir när jag väl är i New York, men annars finns de inget som oroar mig längre.
Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE