2011 07 12

Tjena !

Har haft min dag av arbete. Behagligt att köra och lugnt att arbete som vanligt. Så lugnt så jag hinner diskutera New York med mina kollegor och andra som jag känner. 

 Jag får fortfarande massor av tips på vad jag kan göra, vad jag har och vänta mig och de är väldigt många som berättar hur långt från mitt hotell de är till olika sevärdheter i New York. De mesta av de jag vill se verkar ligga inom 6-8 kilometer ifrån de hotell där jag bor. De är vad väldigt många säger i alla fall. Jag gllar ju att promenera så 6-8 kilometer är ju rena drömmen. bara gå och känna att man är på väg till något häftigt att se samtidigt som man på vägen passerar massor med affärer, shoppingcenter och säkert mycket mer. Känns som rena drömmen.

Jag är så förväntansfull nu och jag vill så mycket med denna resa. Snacka om att detta kan bli kul !! Jag svävar lite på moln kanske. Men jag tror att upplevelsen av New York blir nog bara ännu häftigare då.

Först måste jag självklart kämpa på lite till. Jobba jobba hela sommaren. Men de är så lugnt att köra nu så de är rena semestern Fast man jobbar. I alla fall är de så denna vecka. Fallens dagar är de ju i helgen. Gott att man är ledig då för de är annars en tuff helg att jobba på.






Hearts in the air..





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE