Kvällsmat och gå runt och plocka!

Har fått i mig lite kvällsmat och nu går jag här hemma och fyller tvättkorgen helt överfull. Imorgon får jag banne mig tvätta för sen stängs tvättsugan för renovering i ca 14 dagar. Blir de kris får jag väl köpa lite ny kläder eller fråga någon jag känner om jag kan få låna deras tvättmaskin.
Skönt annars att vara ledig. I morgon och hela helgen. Ladda batterierna och sen tar vi nya tag på måndag. De mesta känns bra, men jag är en grubblande man och jag gillar de verkligen inte. Men jag är ju den jag är. Jag är mig själv och de ska man väl se till att vara så mycket som möjligt.





Emma
12 December, kl. 21:32 | Blogg;

Va har hänt danne.. du som knappt ville prata pengar förut. nu tar du kort på dig hållandes en massa pengar, hmm konstigt.

Sofie the sexy
12 December, kl. 22:30 | Blogg;

Men Danne, har du så lite kläder så att du inte klarar dig utan att tvätta i två veckor? I så fall tycker jag verkligen det är dags för en stilig karl som dig att införskaffa sig lite nya kläder. Det passar inte ihop med din stekarlivsstil att bara ha tre ombyten!!



Puss min älskling

Sofie the sexy
12 December, kl. 23:06 | Blogg;

Danne, nu tycker jag du svarar på mina överstående frågor i ett inlägg. Om du behöver shoppinghjälp kan jag ställa upp! Tycker verkligen en stekare som du behöver ha fler ombyten så du inte behöver tvätta varje vecka!



Puss och kram min söta

Johanna Eden
12 December, kl. 21:52 | Blogg;

Är mackorna på brickorna riktiga?

P.s, mejla mig gärna på facebook ;)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE