Fick några tips om min träning !



Fick några tips på mail som jag tänkte dela med mig av om hur jag kan göra för att träningen ska bli lite roligare.
George:
Hej Danne!

Tack för en trevlig och bra blogg. Jag följer den mer eller mindre slaviskt.

Jag såg att du hade en fråga, eller snarare en vilja om att hitta sätt att göra träningen roligare. Jag har tränat en del de senaste åren och kanske kan komma med lite tips:

1. Träna efter ett program! Träning där man bara går in och kör lite kommer till slut att bli tråkig och kännas meningslös. Har du inte något program så kan du säkert hitta något på nätet eller fråga någon på Sportlife som kan hjälpa dig sätta ihop ett program som du kan köra 3 gånger i veckan under en månad eller så, sen kan du byta för att få lite variation.

2. Mät resultaten. Det är bra för motivationen om du ser att det händer grejer. Har du struktur på träningen så kommer resultaten - det vet du ju själv som gammal pingiskille. Väg dig, ta formbilder, gör lite maxlyft, notera när du tar en tyngre hantel osv. Det kommer göra saker roligare!

3. Träna inte för mycket. Jag vet att du körde två pass om dagen ett tag och det kommer att köra slut på musklerna snabbare än de hinner återhämta sig - kroppen kommer upplevas som seg och du kommer dra på dig infektioner. Det tar lång tid för kroppen att vänja sig vid en hög träningsdos - låt det ta den tiden.

4. När du tränar - träna hårt! Det finns ingen anledning att gå och ta det lugnt på gymmet. Kör stenhårt så ger det resultat!


Hoppas detta var något du kan ha nytta av!

Med vänliga hälsningar George





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE