Jag mår bra och de är jag glad för !

Kan inte göra så mycket annat än att vänta och ta de lugnt. De är väl egentligen inga problem jag mår ju väldigt bra och allt liksom känns bra. Jag får inte tänka för mycket på allt annat som jag nu skulle kunna göra om de inte var för min resa. Jag kan ju göra de sen. Får tänka så istället om jag nu vet vad jag egentligen tänker på? Känns som jag har lite "hjärnkaos" just nu. Men mår bra gör jag iallafall.

Hur mycket jag än grubbla över "ditten och datten" så kommer jag hela tiden fram till samma slutsats: Jag mår väldigt bra! Rörelse nästan varje dag, sover gott varje natt, njuter av mat varje dag och jag jobbar och sliter, men jag trivs bra med de. 

Jag vill kunna unna mig. När jag unnar mig så mår jag bara ännu bättre. Ångrar aldrig för jag gör bara sköna grejer liksom. När man unnar sig mycket då mår man bra på riktigt. Man behöver aldrig fundera på om man gör de eller ej (även om jag gör de ändå) Tänk att jag har haft perioder då jag har mått dåligt och mest tyckt synd om mig själv. De känns som de var väldigt längesen jag gjorde de för jag har mått hur bra siom helst väldigt länge nu. Tycka synd om sig själv hjälper aldrig. Man mår inte bättre bara sämre. Bättre att kämpa på och ta tag i de som inte är bra. När man fixar de så mår man ju bara så mycket bättre än vad man gjorde innan man började må dåligt. Såhar de varit för mig iallafall.

Jag är ofta väldigt glad över att jag har de så bra (mår bra) Vi ser ju så mycket elende runt omkring i hela världen. De är bara att tacka för att man själv lever ett bra liv där man mår bra och kan njuta samtidigt som man har sina drömmar som man ibland förverkligar.

Mår man bra då så har man mycket gratis här i livet.








Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE