Två saker känns riktigt viktiga.

Måndag och de är denna veckan som de förmodligen blir en resa till New York. Man vet ju aldrig så man kan inte utesluta något längre. Känner att denna veckan blir de mycket att göra från tidig morgon till sen kväll. Jag vill få gjort ganska mycket och jag måste få gjort mycket innan jag ska iväg. Jag vet aldrig i vilken ordning jag ska ta allt utan jag tar de jag ser behöver göras av de som finns framför mig för stunden. Jag har lite busskörning kvar också. Borde väl ha tagit semester från och med idag egentligen för då hade jag inte behövt greja så mycket på så kort tid. En del saker måste jag ju hinna med innan jag sitter på hotellrummet i Göteborg. Där börjar de innan planet lyfter till New York.

Jag kommer naturligtvis att hinna med allt som jag vill få gjort. När jag känner att jag bara måste sätta fart och inte har något annat att välja på då går man från tanke till handling och de går undan. Jag sätter fart och blir väldigt effektiv och saker som jag annars kan slöa med och skjuta framför mig blir klart så fort de bara är möjligt när jag nu känner att jag måste. Packa har jag snart gjort, jag går här hemma och städar upp lite. Jag har kollat över vad jag behöver köpa till Mimmi (min fågel) innan jag åker. Jag ska ta mig bort till resebyrån förhoppningsvis få svar på några frågor som jag har. Frisören har jag inte fått tag på än men jag ska starx prova att ringa igen. Inför en resa så tänker jag alltid. Har jag med mig allt, jag har väl inte glömt något, har jag tänkt på de om de blir så. Hur gör jag om  osv..  När jag har grubblat igenom allt som jag känner att jag kan påverka då brukar jag känna mig ganska lugn efter de. Men de är några timmar av grubblande och säkert några dagar av fixande innan de känns riktigt bra. Men när champagne korken flyger uppåt nere i Göteborg då är allt fixat och klart. Bara inte de blir mer oväder nu igen med tvångevakuering som följd borta i New York så blir de nog bra. Egentligen har jag kanske inte så mycket att fixa när jag nu tänker efter, men jag ska ju hinna med busskörningen också så de gäller att vara effektiv och få saker gjorda. De viktigaste för själva resan är dock:

1. Packning ! Har jag med mig allt, är de för mycket, nej tror inte de osv.. Där går en del tankar där




2. Har jag koll på pass, biljetter, "cash" och kreditkort? Inte roligt att bli stående någonstans långt hemifrån och inte kunna ta sig vidare typ.






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE