De var en arbetsdag igen.




Jobb jobb och en ganska lång dag har de varit. Lugnt var de. De var solsken blandat med störtskur och då var jag bara glad att jag satt inne när regnet föll.

Under rast eller länger paus så funderade jag mycket på min budget. De finns en del räkningar och sånt som ska vara betalt innan jag åker. Jag kanske skulle göra en sk rensning och bara försöka få allt betalt. I slutändan spelar de nog ingen rolll. Om jag betalar nu så är jag av med de och kan fokusera mer på resan. De är bara de egentligen. Jag har även en utgift som har med New York att göra så snart börjar spenderingen av alla dom cash som jag har kämpat för och även sparat till denna tredje resa år 2011.

En annan tanke jag också har är att jag snart måste sätta mig ner och verkligen kolla över New York. Jag har fortfarnde inte riktigt koll på vad jag vill när vi pratar nattlivet i New York. De måste jag få bättre koll på. De vill jag ha. Mycket annat har jag koll på, men jag vill se över de en gång till så jag inte har missat något. Denna resa ska bli bland de häfigaste jag har gjort så fan ta mig om jag slarvar med mina förberedelser. Nu när de närmar sig så är jag bara ännu mer noga med allt.






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE