Vad jobbigt de måste vara att vara en "katastrof tänkare" !

Ibland undrar jag och kan inte sluta förvånas över hur vissa människor är !

 Jag har funderat på de när jag ibland får väldigt egendomliga kommentarer här på min blogg och även när jag läser andras. Hur orkar vissa lägga tid och energi på att skriva vissa saker i kommentarfälten. När jag själv råkar skriva ett politiskt inlägg då tar de oftast "hus i helvete" och jag får långa texter i kommentarfältet där de bla står att man ska sluta läsa min blogg. De konstiga med detta är att ända sen jag läste detta första gången i mina kommetarfält så har läsarantalet bara ökat. De verkar vara fler och fler som hittar till min blogg. Även fast jag ibland råkar provocera. Just dessa kommentarer där de tex står att man ska sluta läsa min blogg drabbar mig inte över huvud taget för ja ser ju bara att läsarantalet ökar för varje dag som går. Man ska sluta läsa min blogg säger man, men man orkar lägga ner enrgi på att skriva en kommentar om de till mig, och jag märker inget i alla fall.

 Ett annat exempel på när de finns människor som säger att dom ska sluta läsa min blogg är när jag råkar visa upp lite cash ! Ungefär 25 000 svenska kronor. När jag dom första gångerna gjorde detta så fick jag en kommentar från en man som sa att han skulle just sluta läsa min blogg för han tyckte att de var dålig stil av mig att visa att jag hade gott om cash. Tänk på oss som faktiskt inte har så mycket.

Hur orkar man slösa tid på avensjuka tänker jag ? Hur orkar man lägga energi på att skriva en kommentar över huvudtaget när man ändå ska lämna bloggen ? Jag publicerar sällan kommentarer där folk skriver sånt till mig. För jag vill bara ha glada läsarkommentarer. Dessutom som jag tidigare sa: Läsarantalet bara stiger hela tiden så jag märker inte att de finns en och annan som kanske lämnar min blogg, om de nu är så ? För jag har efter att jag fått dessa kommentarer, (om att man ska sluta läsa min blogg) så har den personen varit inne efter detta och kommenterat. Jag ser de på IP - adressen. De tycker jag är lite märkligt när man tidigare har skrivit att man säger tack och adjö för mig, ska aldrig mer läsa,  osv.



När jag skrev mina politiska inlägg och även gjorde videoblogg på detta reagerade jag på att några av dessa kommentarer var skrivna av personer som verkar ha värsta katastrof tänkandet så fort dom tycker, eller är av en helt annan åsikt. Dessutom gick man på mig som person för att jag hade dom åsikterna jag hade ! Man skrev att man blev sur arg och till och med äcklad av att jag hade åsikter och att jag kommer att rösta på alliansen. så håller inte ens partiledarna på  mot varandra i dom största partierna när dom har en debatt.  Dom håller sig allt som oftast till dom ämnen man diskuterar och framförallt så respekterar man att man är av olika åsikter för de är ju de som verkligen är en demokrati. Dessa "katastrof tänkar kommentarer"  har jag nu raderat för jag vill inte ha katastroftänket på min blogg. De stog bla att de är dom rödgrönas förtjänst att vi har fackföreningar, föräldraledighet, a-kassa och näst intill gratis sjukvård. Allt detta stämmer säkert och jag har aldrig ifrågasatt de. Men personen som skrev detta fortsatte med närmast helt orealistiskt tänkande och i mitt tycke jobbigt katastroftänkade när de skrivs: LÄGG NER ALLA FACKFÖRENINGER I HELA LANDET REDAN PÅ MÅNDAG SÅ FÅR DU SE HUR DINA ARBETSTIDER OCH LÖN BLIR ! Men öhh ! Vad ska man säga om detta då ? Jo bara jobbigt och helt orealistiskt utan verklighets grund för ett sånt påsteånde.

Att alla fackföreninger skulle lägga ner på måndag de händer ju liksom inte även om de skulle vara så att alliansen vinner valet. de tror jag nästan vem som helst förstår. Fackförenings rörelsen startade ju för över 100 årsen och har sen dess växt sig väldigt stark så de är inte så troligt att allt kommer att läggas ner och försvinna. Jag tror inte att den människan som skrev den kommentaren menade så heller, men de var detta personen skrev. Fy vad jobbigt ha de "katastrof tänket" så fort man har en annan åsikt om något.






Erica
09 September, kl. 21:34 | Blogg;

Danne! hur många läsare har du per dag?

Lollo
09 September, kl. 22:08 | Blogg;

Ja det undrar jag med :D

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE