Tjena !Jag har haft som de känns en ganska lång dag. Varit uppe sen tidigt i morse även om jag sov lite för länge just i morse. Jag brukar ta mig upp 03:30, men jag gjorde den klassiska ni vet. Låg kvar lite för länge sen blir de power turbo fart på Danne för att hinna i tid till jobbet..... Bara att gilla läget samtidigt som man springer i kläderna och samtidigt matar Mimmi (min fågel). Jag kom in på jobbet precis när jag skulle börja så jag var inte sen.

Efter denna arbetsdag med bla min lilla medhjälpare som jag snart ska komma på ett namn till, men just nu kallar jag honom MR hållplats - utroparen så var de dags för en powerwalk. jag känner inte för gym idag eftersom man känner sig lite mörbulltad i kroppen. Upp som en raket 04:15 på morgonen och veta att man snart måste vara startklar på jobbet är ingen perfekt start på dagen så jag ville ha en lugn eftermiddag. De blev de och senare på kvällen så körde jag en powerwalk ut till Onsjö sen tog jag faktiskt bussen tillbaka.
De blev linje 64 in till stan igen. Hem för ett ombyta och iväg till "favvorestaurangen"Idag blev de Cordon bleu och en banansplit.. Efter denna fest middag som jag också drack 2 Coca cola till, becouse i love it, så gick jag hem och kände mig som en ballong.. Ha ha !

Kram...


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE