Bearbeta - Glömma - Gå vidare

Alla har vi väl våra jobbiga minnen, tankar och säkerligen skuldkänslor i viss mån. Man väljer ju oxå hur man vill hantera detta. De finns massa olika sätt på hur man kan hantera situationer som som uppstår när livet drabbar oss. De gör de för alla. Men man kan välja hur man vill hantera de som händer... 

Här har jag tre ganska lika exempel, men dom skiljer sig lite från varandra.

1. Man låtsas som om inget har hänt. Problemet med de är är  tyvärr att det kan komma ikapp om inte förr så kanske senare.

2.  Man bearbetar allt jobbigt , kanske med med sk proffesionell hjälp om det behövs. När de kommer till detta så får man hoppas att den man får sk proffesionell hjälp av är proffesionell. Ibland funderar man ju faktiskt på om de hjälper. Jag tycker självklart inte att de är fel att få proffesionell hjälp, men i slutänden är de ju dig själv de hänger på i alla fall.

3.  Bearbeta allt men oxå våga släppa taget om det negativa, det är otroligt lätt att hänga sig kvar i gamla tankar och minnen.

Jag bearbetar ofta som beskrivningen på nummer tre, Jag tror jag försöker bearbeta de allt. Jag vågar i princip alltid släppa taget om de negativa. De kan ta lång tid, men har jag en gång bestämt mig för de så brukar jag faktiskt lyckas.
Livet drabbar mig också ibland och jag har under mitt liv såklart gjort saker som jag ångrar och jag har även trampat på en och annan mina.

  Någonstans måste man oxå våga förändra och tänka annorlunda, så idag städar jag ur det gamla för att få plats med bra och nya saker. Jag har  övat mig att se de positiva med förändrningar. Idag tänker jag försöker ofta  släppa alla konstiga tankar och bara acceptera att vissa saker är som dom är, och det kommer kännas förbannat skönt.

De finns så många saker man inte kan påverka, så de är bara att låta dem vara och påverka det man kan istället. De finns mycket som är helt sjukt och otroligt dumt så kommer de alltid att vara. Man får skylla på att man inte vet och i dom flesta fall är ju de sant. De man inte vet något om kan bli farligt. De man inte vet något om bör man i dom flesta fall låta vara... 

 

 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE