Varför är de så många som är olyckliga?

Funderar lite på varför de finns så många som är olyckliga? Varför mår alldeles för många så dåligt när vi har de så bra?

Om jag funderar lite fritt kring detta så finns de ett enkelt sätt att bli lite gladare i alla fall. Man kan så framför en spegel och le !

Många gånger så har vi mycket regler för vad vi ska åstakomma för att vi ska tillåta oss själva att vara lyckliga och må bra. Att bara stå och le framför spegeln kan man ha som en liten genväg för att själv bli på lite bättre humör.

Jag tycker ju någonstans att man inte behöver ha så mycket "måsten". Man måste inte ha den finaste bilen, största lägenheten, snällaste flickvännen eller massa pengar. Man kan må bra och man ska tillåta sig själv att må bra fast man inte än har uppnåt alla mål här i livet. Dessutom tror jag att de är mycket lättare att uppnå sina målsättningar och få drömmar förverkligade om man mår bra när man jobbar på de. Om ni förstår vad jag menar ?

De gäller också tror jag att tänka på att inte alltid göra vad andra vill att du ska göra utan de viktigt att göra de man mår bra av. En vanlig grej som jag tycker mig se allt för ofta de är människor som alltid ställer upp för någon annan. Man är alltid andra till lags. Om man är snäll och ofta gör som andra vill då tar vi ofta för givet att dom vi hjälper alltid är snälla tillbaka. Min erfarenhet säger mig att så är de verkligen inte alltid. Många anstränger sig alldeles för mycket för att göra de som andra vill och de medför att man försakar sig själv. I förlängningen så tror jag inte att man mår så bra av att göra så.

En annan sak som också alltid funkar de är att inte bry sig så om vad andra människor tycker om dig. Många oroar sig alldeles för mycket för de så man hinner inte med att ta hand om sig själv. Gör mycket av de du mår bra av. De är ju rätt för dig och då funkar de ju.

Kram..

 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE