Själv med min tv och mina tankar

Jag har haft en lugn kväll här hemma! Har mest legat  i massagstolen och tittat på tv. De var inte mycket som blev gjort fast jag trodde att jag skulle få gjort lite under kvällen. Men jag har haft en bra julafton och nu har de blivit juldag och de jag vet om den dagen är att jag har jobb som ska göras. Men nu sitter jag här ganska lugn i kroppen o funderar. Jag har käkat lite frukt, apelsiner och jag kände att dom blir mycket godare när man äter dom efter att ha haft dom i kylskåpet. Jag tittar ut och ser att de faller lite snöflingor. Undra hur mycket mer snö de kommer att falla ? De verkar ju så fort som de snöar då kallas de  snökaos och den lilla människan  klarar nästan inte att ta sig någonstans. I alla fall om man ska tro vad som står i tidningarna.

 
Jag sitter här och tänker att jag har inte haft några bekymmer med snön. De har varit någon tuff dag i bussen pga av snö, men egentligen var de inget med de heller. Jag fortsätter med mina tankar samtidigt som jag som jag känner att jag blir lite tröttare och tröttare. Jag går nog snart och lägger mig. Ska bara skriva detta först och kanske något mer ... ???
I morgon ska jag försöka ta mig ut på en promenad. Jag kännner inte för de nu och frågan är hur länge jag kommer att gå här hemma på juldagen i morgon och fundera på om jag ska ta mig ut i kylan eller inte ????


Hmm, jag e så full av tankar. De händer så mycket inom mig. Jag är rädd, glad, taggad, orolig, känslig, ensam, energifylld o massa mer. Allt bara kastar sig runt inombords. Någonstans känns de ändå bra att jag är allt de där just nu. De är mycket tankar som kretsar kring mina resor nästa år. Att jag är orolig inför detta kan väl på ett sätt vara bra för då är kanske risken mindre att man börjar tro att att detta löser sig själv utan ansträngning ? Att jag känner mig rädd och känslig kan vara bra för då håller man ju lätt båda fötterna på jorden. Att jag känner mig glad, taggad och energifylld är ju bra för kreativiteten. Ensam är jag i detta för än är de ingen som har sagt att jag hänger på din "dream" 2011.  Än sålänge utgår jag ifrån att jag blir ensam i detta.

De är i alla fall skönt att sitta här ensam  hemma ikväll! De har varit mycket tänkade den senaste tiden kring mina resor. Egentligen är de onödigt att tänka så mycket på de. De viktigaste är ju bara att hålla sparplanen och ta dom där första stegen varje gång jag ska förverkliga en del i min dröm. Håller jag fötterna på jorden bara, är noga med de som jag har planerat då behöver jag inte vara orolig för att jag ska misslyckas med min dröm nästa år. Jag har ju gjort allt jag kan så blir de ett misslyckande då händer de något som jag ändå inte hade kunnat förhindra eftersom min planering och min nogranhet är "klockren".

Sovgott alla fina och ha en god fortsättning på jul helgen.

Hoppas ni har haft en bra julafton !


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE