Nu ska jag sova.

Dags att sova tror jag ? Jag ska upp tidigt imorgon igen. Idag har jag jobbat, men efter de var de en riktig slappar dag. Jag har haft lite träningsvärk och känningar på alla möjliga ställen, men de får man leva med. Massagestolen gör underverk och de känns lyxigt att jag har den och sitta i när jag behöver. Jag har tjänat in en riktig massör flera gånger om samtidigt som jag ändå har räddat min rygg från dom riktigt stora bekymmren.

Jag hoppas att jag tar mig till gymmet imorgon. Om jag inte känner för de så ska jag tvinga mig dit. De känns ju nästan alltid bra när jag kör och efteråt känns de alltid bra. Dessutom tror jag att om jag kan ta mig dit och köra fast de känns jobbigt innan så får jag nog mer ut av de. De ska väl kännas lite jobbigt ochh tufft när man tränar. De ska ju inte alltid gå hur lätt som helst. Lite blod svett och tårar är säkert bra ibland. Så jag får försöka imorgon även om de känns tufft efter att först ha gått upp 03:15 på natten och sen haft en arbetsdag i bussen. Dessutom är de säkert bra om man med jämna mellanrum chockar kroppen lite och inte alltid gör de den är van vid. Som jag tex gjorde igår genom att köra 2 ganska bra pass..

  
Något annat som jag tänker mycket på nu är Thailand. Nu börjar de närma sig. Jag håller sparplanen och jag känner att jag kommer att klara detta även denna gången. Ok ! Jag ska ju sätta "sprätt" på en massa pengar snart också. Så egentligen så sprara jag väl inget. Men jag menar bara att dom pengarna som jag har lagt undan denna månaden till min "dream 2011" dom kommer jag att ha kvar på "dreamkontot" när jag kommer hem från Thiland också. Så på sätt och vis kan man ju säga att jag då har sparat. Eller ??


De ska i alla fall bli kul att snart få sätta igång detta på allvar. Thailand med sol, bad och party ! De kommer att bli kul ! Sen när jag kommer hem är de full fokus på nästa resa. Då blir de mycket att göra och jag ska göra de på kort tid så att andra resan blir bokad och betald och dom sakerna vill jag ska vara klart på några dagar. Jag gör de efter Thailand. De känns bäst att fokusera på ett land i taget. 


Kram..

 

Josefine A
12 December, kl. 23:26 | Blogg;

Jag ÄLSKAR killar med massagestol och du är inget undantag baby!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE