Hur bra var detta i år !

Sitter här i kväll. Jag mår bra, men av någon anledning så fryser jag.
Jag har suttit här och tittat på tv och de har varit mysigt. Till och med reklamen som de är mycket av på tv4 har jag kunnat mysa till. För de är så mycket jul jul...

Mat: Hämtmat i korvkiosken. Chicky bits med mos !!!! 
Underhållning: Idol !!!
Grädde på moset: Choklad.
Nöjesfaktor: Jay och Minnah.
Saknade: Någon att krama.
Tillstånd: Trött, känner att jag har så mycket att göra under helgen jag har fått gjort mycket redan nu ,men de är mycket kvar. Fast jag är glad och känner mig lugn och avspänd December, värsta mys!



Jag tycker Jay och Minnah är grymma.  Men jag gillar Minnah bäst. Båda har grymma röster precis som de fanns artister förr i Idol som hade. Jag tänker framförallt på Amanda Jenssen och fler finns de.
Var de rätt vinnare i Idol. De var inte fel att ha Jay och Minnah i final. Båda är grymma så för mig är nog båda en vinnare.  Minnah gillade jag bäst !!!!! De är vad jag tycker .. Nu vann Jay de var inget fel . Han är grym. Inget snack om de. Och jag måste säga att jag fick lite gåshud efter hans sita genomförande som avslutades precis nu. Är de Jay jag gillar bäst i alla fall. Nu vet jag fan inte. Men tack båda två för en grym underhållning.
Kram..






hanna s
12 December, kl. 23:22 | Blogg; http://jag har ingen

åh yeah!!1 jay rockar! minnah plockar, (sina ögonbryn)!



och heja dig daniel!!!!!!!!!!!!!11



daniel får tröjor,

minnah får blöjjor

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE