Tvätt - Dagens - Lite småfix här hemma.

Hej på er !

Sitter här och strö tittar lite på TV. Jag känner mig lite yr i "bollen", men jag mår ändå bra. Ibland har jag lite svårt att koppla av, jag spänner mig och stressar och när jag sen lyckas koppla av då blir jag yr i "bollen". De mesta  känns bra i alla fall. Jag jobbar på med allt möjligt och de är bra fart på mig för jag får mycket gjort.

De enda jag inte gillar de är att jag inte orkar motivera mig till att träna. Jag känner att jag behöver de, men jag tar mig inte till gymmet, jag bryr mig inte om pingisen och fast de är fint väder så vill jag ändå inte ta mig ut på en löprunda. Detta känns inte bra och de är ju bara att sätta igång och fasen inte tänka så mycket. Men jag orkar inte börja, men jag ska göra ett försök någon dag.

Idag har jag tvättat lite, och gått runt och småfixat lite här hemma. Just nu sitter jag och tittar på Lispeth Salander som man kan se på SVT. De är samma film som jag har, men man får se mer material som är bortklippt på DVD filmerna. Jag förstår att de är bortklippt för de saknar betydelse för handlingen.Lite mat har de såklart blivit idag också. Dagens Lunch.
Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE