Svenska Hollywoodfruar

Ni vet de där programmet Svenka Hollywodfruar ! Jag såg de  igår på nätet . Ja blev lite nyfiken på de för att de var så mycket prat om de på Radion igår ( dagen efter det sändes på TV3)

Tänker mycket efter detta på framförallt Anna Anka som har gett upp sitt liv och gift sig rik. Nu måste hon va sin andra mans hälft. Hon måste åka med honom överallt och hela tiden vara tillgänglig för sin man. Hon fick inte bara välja att en kväll sitta hemma och vänta på att hennes man ska komma hem från jobbet.

Frågan är om glamouren och pengarn gjorde henne till en så mycket lyckligare människa. I TV sa hon att de var värt allt slit. De var värt att hela tiden var tillgänglig för sin man. Hon måste hela tiden tänka på vad hon äter och dessutom måste hon träna hårt för att hela tiden se bra ut och vara på top notch som de så fint heter.

Hon får offentligt inte begå ett enda misstag. Om hon råkar trampa snett på den röda mattan eller bara petar sig i näsan så är de ju en sida i en stor tidning direkt. De kändes som hennes vardag gick ut på att irritera sig på småsaker, tycka att att hon var mer värd än alla andra. Hon får förmodligen aldrig säga nej till sin man. Hon har liksom givit upp sitt egna liv för ett liv i lyx genom att gifta sig med en rik man. Efter detta programmet ställar man sig ju frågan om pengar gör en människa så mycket lyckligare.

I min värld så tror jag att om man har jättemycket pengar så ska man kunna dra sig tillbaka och inte behöva jobba alls, men tittar man exempelvis på Anna Anka så kändes de som att ju mer pengar man har (eller hennes man har) desto hårdare än den "vanliga människan" får man jobba  för att som en rik person måste du ständigt kunna vara  på top notch !


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE