Jag är förvånad men glad

Jag var på gymmet idag. Jag kan säga att jag blev förvånad men gud vad glad jag blev ! Jag körde max på mina benpass och de gick jättebra. Jag trodde att jag inte skulle orka köra så mycket ben på max, men de gick bra så nästa gång så ökar jag i kg. Sen efter några benpass - övningar så satte jag mig i roddmaskinen innan de försökte jag köra magen igen. Jag har ju hittat några riktigt bra övningar som tar så bra. Men de gick inte, körde ju dom övningarna igår så jag orkade inte denna gången.

Men roddmaskinen den orkade jag och mer än jag trodde. När jag började trodde jag att jag skulle vara helt slut efter 20 minuter. Men jag körde på i säkert 45 minuter och jag lovar att jag hade kunnat köra minst 30 minuter till utan några problem.

Jag bröt efter 45 minuter på roddmaskinen och var så förvånad att jag hade så mycket överenergi kvar i kroppen efter vad jag trodde var ett maxpass, men jag är såklart glad.

Passet gick jättebra idag ! De kändes som jag hade kunnat sitta på roddmaskinen till i morgonbitti. Jag är väl medveten om att nästa pass jag kör kan bli raka motsatsen. De kan kännas tungt och slitsamt. Vi får se hur de blir. Just nu känns de så bra att jag just idag kände att jag  lätt kan öka kg på styrkepassen och köra tuffare uthållighets - övningar framöver...


Kram !Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE