Detta får mig att må illa

De finns en del saker som man får höra vare sig man vill eller inte. Någonting som får mig att må illa de är människor som springer med skvaller. Om man är bästa vänner så accepterar jag att dessa personer berättar allt för varandra. Även i kärleksrelationer är de väl fullt acceptabelt att skvallra lite före vare sig de gäller bästa vänner eller kärleksrelationer så är de ju viktigt att man öppen och rak  med vad man tycker  och inte håller inne med för mycket saker. De tror jag är viktigt för att de på sikt ska hålla.

Men nu till de som får mig att må illa !! De är folk som springer med skvaller till person A. Han /hon skvallrar om person B. Sen träffar "skvallerbyttan" person B som han/hon  har skvallrat om kanske bara för någon timme sedan.  Sen skvallrar "skvallerbyttan" till person B om person A och så är stora hjulet  igång. Kanske blandar sig fler personer i och så skapas ett rykte och "skvallerbyttan" som allt som oftast är en person som själv mår dåligt, har ett behov att se ner på andra och   bara pratar dit "kappan blåser"  är mina ögon den som ingen ens borde lägga en minut att lyssna på, än mindre bry sig om.

SKIT ÄR SKIT OCH MYCKET KAN MAN GÖRA MED SKIT. MAN KAN TRAMPA PÅ DE SÅ DE BLIR MOS AV DE, SPOLA NER DE I TOALETTEN OCH SEN BARA GLÖMMA DE. SAMMA ÄR DET MED SKVALLER SOM SEDAN BLIR ETT RYKTE. VISST KAN ETT RYKTE VARA SANT, MEN DE ÄR OFTA BARA SKIT OCH INGET ATT BRY SIG OM UTAN BARA ATT GLÖMMA....

 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE