Va konstigt det känns !

Va konstigt det känns ! Jag har hunnit med allt som jag har planerat. Jag har städat upp och gjort fint här hemma. Jag har handlat mat så jag klarar mig ett tag. Räkningar och sånt har varit betalt sen länge. Mimmi ( min fågel) är snäll, glad och det är precis så det ska vara.

Det snurrar inte en massa tankar i huvudet utan jag känner en stor inre frid och just nu kan jag göra vad jag vill för det som måste göras har jag gjort. Jag har ingen oro eller ångest . Jag känner ingen panik att jag inte har hunnit med allt som jag vill göra eller att jag inte hinner med de jag måste göra. En del saker vet jag är på gång, men de behöver jag inte tänka på nu för det händer inte nu utan sen. Det känns så jäkla bra ! Solen skiner och jag kan på riktigt slappna av och bara göra vad jag vill.
Just nu känner jag för att gå ut i solen och sätta mig och bara vara. Det som också känns bra är att allt flyter på med träningen. Jag rör på mig mer än någonsin och det får mig att känna mig ännu piggare, gladare och mer avspänd.


Hoppas att denna riktigt sköna "måbrakänsla" håller i sig. Det är det som är det viktiga med livet. Man ska må bra, leva som man känner och inte tänka för mycket. Så är det för mig just nu och det känns helt fantastiskt !

Det känns konstigt, men det är såhär de ska va !!!!!!
Kenneth
05 May, kl. 15:56 | Blogg;

danne!! skönt att du mår bra!!! jag blir glad med he he!!!!!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE