Nya groominglagen

Från och med den första juli i år kommer groominglagen att träda ikraft. Jag hoppas att denna nya lagen verkligen kommer att skydda alla barn på internet. Att vuxna sk män tar kontakt med barn för sexuella syften är inget nytt. De har förekommit nästan lika länge som människor har haft tillgång till internet.

Jag hoppas att lagen fungerar i praktiken. Om en vuxen tar kontakt med ett barn i sexuellt syfte och detta då anmälls så hoppas jag verkligen att det leder till åtal. Jag vet inte exakt vad som krävs i bevis, men jag hoppas att lagen fungerar.

Jag hoppas i framtiden att man skärper denna nya lagen så att många vuxna verkligen inte vågar ta kontakt med barn i sexuellt syfte. Jag kan till och med sträcka mig så lång toch  säga att jag tycker att polisen ska få  ägna sig åt brottsprovokation. 

Många barn idag söker ofta bekräftelse. Pedofilerna vet precis hur dom ska gå till väga för att locka barn.
Men jag tycker att polisen ska få göra precis som många journalister har gjort. Gå ut på nätet och låtsas vara en tonårsflicka, kartlägga och göra allt som står i deras makt för att skydda alla dessa barn som annars blir drabbade.
Hoppas att lagen kommer att fungera och jag hoppas att det senare blir en skärpning av lagen, och ännu lättare för polisen att få fast pedofiler som begår brott nätet.


Ush !!! Detta har fått mig att må illa länge nog nu...

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE