Nattblogg !

Hallå i mörkret ! Jag känner mig pigg och fräsch fast jag har kört 4 ggr på gymmet denna veckan. Det är väl kanske därför jag mår så här bra. I kombination med bra kosthållning, vila så känns det som jag är på rätt väg. Jag gör fortfarande många fel, det är jag säker på. Men så länge det känns så här bra så ska jag inte klaga.

Träningen
Det jag behöver förbättra i min träning är väl att jag måste hitta mer övningar ocg verkligen träna alla muskelgrupper.
Variationen är avgörande tror jag för min del för att kunna hålla motivationen på topp. Känner inte något bekymmer med just motivationen. Kan jag köra 4 bra pass denna veckan så är det jävligt bra, men det gäller att bibehålla motivationen på sikt och det är kanske det svåraste.


Kosten
Det jag är nöjd med så här långt är att jag äter mycket bra frukost, lunch och även middag.
Slarvet finns lite grann i mellanmålen som jag vill sköta bättre hoppar ofta över de 2 som jag har i mitt kostprogram och jag måste hitta ett sätt att få med dom måltiderna till 100 procent. Eftersom jag  slarvar lite med mellanmålen så blir det heller inga kosttillskott tagna efter mellanmålen. Lite slarv också direkt efter träningen, jag vill alltid få i mig en banan, ljust bröd och vassleprotein, men det är inte ofta det blir så.
Jag kanske har för stora krav på mig själv ? Fast jag mår ändå bra av de och det känns väldigt bra att jag vet hur jag vill ha de med kosten. Frågan är bara: Kommer jag någonsin att bli 100 % nöjd med min kosthållning ?

Vilan
Kan inte vara bättre än vad den är.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE