2009 06 11


Idag har jag hunnit med att jobba lite och jag har dessutom ätit. Jag har ätit alldeles för mycket så nu mår jag bara illa. Det gör jag jämt när jag proppar i mig för mycket mat. Efter detta så har det blivit en tupplur och för en gångs skull så vaknade jag innan klockan hann och slå 18 :30.

Jag hade en väldigt otäck mardrömm ! Den handlade typ om att alla som jag kände hata mig och nu var de dags för alla att komma och slå ihjäl mig. Jag vaknade ungefär när jag sprang för mitt liv som allra mest...

Nu känner jag mig lite stressad för jag har ganska mycket som jag vill få gjort idag. Skicka lite mail, ringa några samtal, städa upp här hemma och fixa Mimmi's bur är väl några saker som står på listan för idag.

Imorrn har jag ännu mer att göra så nu gäller de att sätta fart. Känner också att jag behöver komma igång med träningen igen. Kan inte riktigt beskriva hur det känns i kroppen, men den skriker efter alla löprundor, powerwalk's. pingis, gym och cykelturer. Imorrn ska jag försöka komma igång me detta. Annars tror jag snart jag dör.

Vi hörs senare , i mellan allt jag har att göra  . Kram !stina
06 June, kl. 19:47 | Blogg; http://kittygitty.blogg.se/

tack :) hoppa du får en bra dag :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE