Några riktigt bra filmstunt !



Jackie Chan gjorde ett riktigt grymt stunt 1983. Ett fall från ett 20 meter högt klocktorn genom två markiser. Han gjorde stuntet 3 gånger innan han blev nöjd.




I dom flesta bondfilmer som har gjorts så finns det scener med fantastiska stunts. Här är ett från filmen Goldeneye. Det var Wayne Michaels som som gjorde ett sk bungyjump från 220 meters höjd nedför Verzaca dammen i Schweiz.  I fallet skulle Wayne dra sin pistol och de måste han göra perfekt för att inte ändra fallets bana.





Rick Sylvester hette mannen som gjorde detta stuntet som finns i slutet av youtube klippet.  Rick fick 300 00 dollar för att hoppa på skidor uför en klippa som sedan övergår i ett basejump. Bond filmen heter Älskade spion.




Jag hittade inget bra klipp på stuntet som Sylvester Stallone själv gjorde i första Rambo filmen. De finns med i denna trailer. Stallone kastar sig ut för en klippa och i filmen ser man hur han hamnar i ett träd innan han är nere på marken. Han knäcker tre revben på vägen ner och smärtan som man ser på filmen den är äkta.
Men i detta Youtube klippet finns inte hela de berömda stuntet med. Lite synd att jag inte kunde hitta de, men så är de.

http://www.youtube.com/watch?v=YiH8zRRCRZs&feature=related
Här kan se hela de stuntet





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE