Jag mår bara bättre och bättre.

Jag är så glad att jag mår bra. Jag funderar mycket på detta med min egen hälsa och jag har faktiskt tagit en hel del steg framåt. Jag har insett vad de är som är viktigt och vad jag behöver för att må så bra som möjligt. Bättre och bättre mår jag och de känns hur häftigt som helst..

De finns många olika saker som gör att jag mår bra. Min kropp är alltid viktigast för mig inget annat är viktigare än att jag ska må så bra som möjligt. Man lever med mycket tankar som i alla fall i mitt huvud kan snurra ganska ordentligt.
Många är duktiga på att skapa "måsten" för sig själva. När man bygger upp måsten så är de enligt min mening ibland så att man gör de för att man är rädd för att inte bli accepterad i vissa samanhang. Om dessa måsten går emot din egentliga natur då finns risk för att du plågar kroppen.

De gäller att lyssna på kroppens signaler. Ibland vill hjärnan mer än va kroppen klarar eller så vill vi inte, men vi gör saker mot våran egen vilja. Detta får mig att må dåligt. Jag tycker själv att jag har blivit bra på att lyssna på kroppens signaler. Rör jag mig för lite blir jag trött av minsta lilla ansträngning. Om man unnar sig för lite av de goda i livet då blir man lätt irriterad och besviken.

En annan sak som jag tycker är viktig när de gäller min "må bra feeling" är att jag låter väldigt sällan någon bestämma över mig, mot min egen vilja. Går jag emot min egen vilja för mycket då känns de som jag bryter ner mig själv. De gäller att känna efter vad som känns bäst. Att hitta sin egen måbra känsla kan ta lite tid. Jag har funderat på vad de är som jag mår bra av eller gör mig lycklig.

Vi är alla olika och de finns också olika saker som får oss att må bra och känna oss lyckliga. Hälsa och välbefinnande är något mycket mycket  personligt. De jag skriver om detta med att må bra de behöver ni inte tycka är rätt. De är mina tankar och funderingar kring hur jag ser på min egen hälsa. Du kan känna efter i hela din kropp hur du mår. Vad som är sunt och får mig att må bra kanske inte är rätt för någon annan.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE