2009 07 14

Jag har precis kommit innanför dörren och nu ska jag ta mig ett litet mellanmål. De känns skönt i kroppen och jag har fått ganska mycket gjort idag. Jag har varit och tränat och sen tog jag en tur till Överby och dagen är inte slut än. Jag har mer saker på G och de är jätteroligt. ikväll har jag en dejt i Trollhättan . De ska bli kul.

Träningen tidigare idag gick bra ! Jag körde 30 min  crosstrainer och sen rykte jag lite i hantlarna. Jag körde max och inte mycket paus. De känns bättre när man gör så. Jag håller desutom fokus mycket bättre. Bra att jag är igång igen och de är bara att köra på ...

Jag är bra igång med mycket annat också och de känns bra jag älskar att ha saker att se fram emot och ha saker att göra . De är också kul när man känner att de man grejar med går bra. Ibland undrar jag varför jag grejar med vissa saker och inte bara lägger ner de och slutar bry mig. Men de är så kul att ge sig på och göra grejer så jag kan inte sluta. De finns väl en tjusning med de vardagliga slitet och när man lyckas med något som man kanske har fått kämpa lite för då mår man ju extra bra !


Ni får ha en riktigt trevlig kväll.

Kram !Kenneth
07 July, kl. 19:19 | Blogg;

danne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! roligt med dejt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hoppas det går bra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! he he !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DANNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE