Det är bra , men kan bli bättre.

Idag har jag haft en vilodag från allt va träning heter. Imorgon ska jag göra något igen ,men vi får se vad det blir.
Det är ju bara att välja och vraka av alla möjliga träningsmetoder.
Cykla , springa ,powerwalk, simma , pingis eller tagga iväg till gymmet. Vad jag än bestämmer mig för att göra så blir det ett lugnt pass.

Jag är ganska nöjd med mitt lilla hälsoliv så här i början av 2009. Mina målsättningar håller jag. Jag vilar ordentlig mellan varje pass och är fullt medveten om hur viktigt detta är. Min omläggning av kosten, det gäller framförallt frukostar och mellanmålen funkar bra så här i början , men det kan bli bättre.

Idag tex har jag inte ätit lunch och jag har skippat ett mellanmål av dom två som jag vill ha under dagen, jag vill ha in de någostans mellan 15:00 och 16:30, så det går att göra bättre. Frukost , mellanmål 1, middag och kvällsmål har det blivit och det har varit bra mat prima råvaror,lagom portioner och proteiner kolhydrater och fett under alla måltiderna. En sak till som jag måste bli bättre på är att få i mig mina kosttillskott, men det är ingen panik än. Jag ska ta mig en funderare på hur jag ska lägga upp kosten på bästa sätt var så säker på de. Jag tycker att jag har börjat väldigt bra.Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE