STAN ONSJÖ BRÄTTE ÖXNERED BLÅSUT DALBOBRON 2009

Jag vet inte hur många gånger jag har gått varvet STAN, ONSJÖ, BRÄTTE, ÖXNERED, BLÅSUT och över DALBOBRON. Jag har säkert promenerat de varvet nu i tre år, IBLAND FLERA GÅNGER I VECKAN Detta året (2009) Har de väl inte blivit lika mycket som tidigare år, men under sommar och vinter med mycket snö då får jag extra lust att promenera så då blir de mycket.
Dessutom lyckades jag vinna stegräknartävlingen på jobbet för andra gången. En dag lyckades jag med att gå 46 197 steg på en och samma dag. Jag gick då de vanliga varvet Stan, Onsjö, ja ni vet vilket jag menar. Sen gick jag STAN, ONSJÖ, BRÄTTE, BÅBERG, TRESTAD CENTER, ÖXNERED, BLÅSUT och över DALBOBRON. Efter dom två dunder promenaderna så blev de en avslutning runt SKRÄCKLAND. När jag den dagen gick och la mig så stog stegräknaren på just 46 197 steg.Jag försökte slå de rekordet i sommras, men jag avbröt min promenad efter att ha promenerat från VÄNERSBORG till TROLLHÄTTAN.

Jag vet inte hur mycket jag kommer att vara ute och promenera under 2010. Men jag hoppas att de blir en hel del och jag tror aldrig jag tröttnar på varvet. STAN, ONSJÖ, BRÄTTE, ÖXNERED, BLÅSUT, DALBOBRON.Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE