Gott nytt år... de första halvåret 2010 är välplanerat


De går fort ! Tänk detta året är snart över.... ? Snart är vi inne i 2010 och de ska bli så kul ! Mitt första halvår är väldigt välplanerat. Jag har massa saker på gång och jag vill bara vara inne i 2010 nu. Jag vill gå vidare på livets slingrande väg. Jag vill leva i nuet varje dag och verkligen känna att jag inte har brist på stunder av lycka och glädje.Man kan säga att de har gått två år. Två år som har varit helt olika rent känslomässigt för mig. 2008 var ett år som jag hade de väldigt tufft. Jag mådde dåligt, hade en otrolig ångest, jag grät timmar i streck och trodde aldrig att jag skulle få måbra igen. Jag hoppas verkligen att jag aldrig får ett sånt år igen som jag hade 2008. Ibland mådde jag bra även då, men känslorna var mycket upp och ner.
 
Men jag kom ur de där och 2009 har jag kämpat på med att försöka komma så nära den optimala "måbra" känslan som möjligt. Jag har funderat på de mycket och jag skapade även en kategori här på bloggen som nu heter : Tips som får mig att må bra

Jag började året med att bestämma mig för att träna mycket och faktiskt också äta nyttigt. De där mad att äta supernyttigt insåg jag väl ganska snart att de kommer jag nog inte att klara, men träningen var inga problem. Jag körde på bra och jag tror de var bra att jag gjorde de. Samtidigt så tänkte jag på mina "måbra" tips och de var nog en lyckad kombination.Jag ändrade min design på bloggen och vips så var de många som tyckte att de blev väldigt fint. I takt med att jag skrev mycket positiva saker i mina inlägg som att jag mår jättebra, känner mig pigg och fräsch och att jag käkade mat på min favvoresturang varje dag så ökade läsar antalet. De hade jag väl väntat mig att de skulle göra för jag gjorde ganska mycket reklam för min blogg och var inte rädd föra att visa mig. Men de jag inte hade väntat mig var att jag skulle få så mycket snälla och goa kommentarer av så många av er läsare. Ni skrev bla att jag var en förebild, att jag var söt, verkade vara en trevlig kille, att jag var grym, duktig, ja de bara fortsatte och fortsatte !!!! Detta stärkta naturligtvis mitt självförtroende oerhört och fick mig bara att må ännu bättre !

De var inte mycket jag gjorde under 2009. Jag mådde bra ofta och mycket. Jag tränade på med allt möjligt, skötte mitt arbete och var med mina vänner. 2009 blev precis som jag vill ha de och de enda jag egentligen ångrar att jag inte gjorde var att resa utan för Sveriges gräns. Den längsta resa jag gjorde var till Falkenberg och hälsa på bror min.

Men i alla fall 2010 är ett välplanerat år och det är full fart redan i morgon. Jag ska jobba från klockan 11:00 - 23:00.
De är en lång dag, men de är bara att "bita i gräset". Jag hoppas att 2010 blir ett händelserikt och spännade år med mycket sköna upplevelser. De vore naivt att tro att man alltid kommer att må hur bra som helst. De kommer alltid ups and downs i livet. Men jag tror att jag kommer att kunna hantera mina små svackor på ett bra sätt i alla fall när livet drabbar mig som de ibland gör och de händer alla.  För att må så bra som möjligt så   kommer jag att träna på, äta gott, resa till solen, fortsätta tänka på hur man når "måbra - känslan" och verkligen tala om för mina vänner hur mycket jag tycker om dom.Jag har ett späckat program framför mig. Mycket kommer att hända och de kommer säkert att gå bra. Jag kommer aldrig att glömma säga till mig själv: JAG UNDERBAR OCH HUR HÄRLIG SOM HELST  och de är många av er som läser min blogg också. GLÖM ALDRIG DE !

EN STOR KRAM TILL ER OCH ETT GOTT NYTT ÅR FRÅN ERAN DANNE !

Robin
01 January, kl. 09:08 | Blogg;

Är väldigt glad att jag halkade in på din blogg. Följt den nu i några veckor och finner den alltid intressant och underhållande. Hoppas du fortsätter skriva och att du får ett riktigt bra 2010!

Daniel
01 January, kl. 13:51 | Blogg; http://dannejohansson.blogg.se/

TACK !

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE