Längtar nog hem nu.

De har varit mycket poolen idag.
Bara så skönt att slippa bry sig om någonting.
 Bara slappa och ha de bra.

 

De är ändå så nu att trots att jag lever ett ganska bekymmerslöst liv här i Thailand så längtar jag hem nu.
Jag vill att de ska bli som vanligt igen. Ligga vid poolen och utelivet på nätterna börjar liksom bli lite tjatigt. Maten här är god, men jag skulle vilja käka en smörgås med leverpastej eller äta vanlig svensk husmanskost som tex köttbullar med potatis och brunsås. 

Jag har lite svårt att förstå att de finns Svenskar som flyttar hit och bosätter sig här. OK ! De är mycket som är väldigt bra med att bo här istället för att bo i Sverige. 
Tex:

* Billigt att leva här..

* Ingen snö..

* Mycket snälla och trevliga människor som gärna hjälper dig .. 


Men jag måste säga att jag tröttnar ganska snabbt och de finns ett väldigt bra svenskt ordspråk som verkligen stämmer på mig: "BORTA BRA, MEN HEMMA BÄST".

Jag vill hem till min lilla fågel. Jag vill hem och tjäna pengar. Jag vill hem och planera nya resor också såklart. Denna resa är en del i de jag drömmer om. Jag vill genomföra fler resor i år, den saken är extremt klar! När de har gått några månader så är jag ganska säker på att jag vill iväg bort från Sverige igen.  Jag har idag legat länge nere vid poolen och tänkt på resa nummer 2. Jag känner att jag klarar de och de gör att jag mår väldigt bra när jag funderar kring detta nere vid den stora poolen här i Thailand. Är jag bara noga med mina pengar och sparar så mycket som jag planerar att spara när jag är hemma så kommer jag att kunna fortsätta leva ut "My Dream" 2011.
Jag har ju några dagar kvar här och jag ska naturligtvis njuta fullt ut av god mat, poolen och partynätter. Jag har mycket Thailänska baht kvar att sätta sprätt på och de ska jag allt göra innan jag har landat på landvetter hemma i Sverige. Men de känns också skönt att de nu bara är några dagar kvar tills jag är hemma i lilla Vänersborg igen.

Kram..


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE