Börjar räkna ner nu.

De närmar sig hemresa från Phuket. Jag har bara några dagar kvar här i Thailand. De har såhär långt varit en rolig resa med en hel del partynätter. Jag ska väl inte riktigt sammanfatta denna resa än. Jag har ju några dagar kvar av sol, bad och party, men de ändå så att jag längtar hem nu. Just nu så vill jag inget hellre än att dagarna ska gå snabbt.

  

De har naturligtvis varit skönt att vara ledig, men nu känner jag ändå att jag vill komma igång med allt hemma. De som då blir lite motsägelsefullt är ju att jag tycker de ska bli kul och spännade att få komma hem och planera nästa resa och sen få ta sig i väg på den. När jag är bortrest så tar de inte många dagar innan jag vill hem och när jag är hemma tar de inte många dagar innan jag vill iväg igen. Danne är nog lite knäpp, eller kanske rastlös. De kanske är så att man aldrig blir riktigt nöjd hur man än vänder och vrider på allt. Hur bra man än har de så vill man hela tiden ha en förändring. HMMMMMM... 

Jag har i alla fall bläddrat lite i "vingpärmen" och tittat när jag ska åka hem och de är den 27 och bussen avgår tidigt från resortet. Redan 04:10 kommer bussen och planet från Phuket Airport lyfter 07:35 om allt går som de ska.

 
De blir upp tidigt som gäller. Inget party den natten ...

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE