Hemma från Thailand





Jag har aldrig varit i Thailand tidigare.

Man kan knappast ha haft en mer bekymmerslös tillvaro än jag har haft dessa tre veckor i PHUKET
Vakna på morgonen och gå ner till frukosten eller välja att sova. Jag behöver inte tänka på att handla mat på Ica eller gå till jobbet.  Det enda man  upplevde som jobbigt var smörjandet av all denna sololjan som var nödvändig för att skydda sig mot den Thailändska solen.

















De har varit mycket ligga och slappa vid /i poolen, äta gott och några krog kvällar i Patong dessa tre veckor. De blev också en och annan galen shopping runda. En dag gav vi oss ut på djungelsafari. De var då elefant ridning och sitta med i en kanot som tog oss nerför floden. Allt detta gjorde vi i nationalparken i Khao Sok.
Jag tog även en båtresa och åkte ut på havet öster om Phuket. Där besökte vi några öar. Bla ön poda där vi tittade på prinssans grotta och stranden som ligger där har en gång varit världens vackraste strand, enligt Time Magazine. 

I övrigt var maten fantastisk, människorna supertrevliga och klimatet helt underbart varmt.
Jag kan nog säga att jag gärna åker till Thailand i alla fall en gång till. När sista dagen var kommen så kände jag ändå att jag ville hem.  Thailand rekommenderas  för er alla. De spelar ingen roll om man gilllar shopping, nattliv eller sol och bad semester. Allt finns här och de är bara att välja och vraka bland valmöjligheterna. Det som var  negativt är självklart den långa flygresan på 12 timmar. Dessutom blev jag sjuk dom två sista dagarna i Thailand så flygresan hem blev väldigt jobbig. Frossa och feber och 12 timmar flyg utan sömn,  Den är inte rolig ! Men jag ska verkligen inte klaga. De har varit en fantastisk resa som jag aldrig kommer att glömma. Jag har fått en sk "Once In A Life Time Upplevelse".

Kram...














































sandra
07 July, kl. 13:57 | Blogg; http://rockkylicious.blogg.se/

Var du i tahiland själv?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE