Verklighet.

Att man skapar sin egna verklighet kan låta banalt och underligt. Eller så är de självklart. Hur går det till ? Kan man säga de ? Är de så enkelt ?  Hur blev de som de blev ? Funderar jag på min egen verklighet så är jag nog en inpirations människa som gör de jag känner för just för stunden. I min verklighet så ska man veta vart man är på väg, men sen vara grymt fokuserad på nuet. Det är i nuet som de dyker upp möjligheter, problem och hinder som man måste passera. Jag vet att allting jag gör sparas i universums “sanna i histora". Allt jag har gjort och gör är den "sanna verkligheten” och alla pinsamheter kommer alltid existera. Jag kommer alltid att då och då göra saker som jag sen kommer att ångra. Jag har idag förlåtit mig för mina synder, jag inser att jag  trots allt bara är människa.
 

Dom  som tror på gud  pratar ofta om  han bestämmer hur du ska leva osv. Jag måste säga att jag tror defentivt inte på gud. För mig är allt  det är struntsnack. Jag hoppas att jag respekterar dom som tror på gud och massa övernaturligt. Men verkligheten visar ju inte den rättvisa som en del påstår att gud vill att vi ska leva efter fungerar så i verkligheten... Ja nu ska jag inte fördjupa mig mer i detta med gud och övernaturliga saker som jag ändå inte tror på. Jag vill bara väcka tanken för att komma till insikt med att lever man i verkligheten så är inte livet så rättvist.

 
Det är viktigt att förstå att det går inte att tycka illa om saker de ondaste själarna som styr denna jord, för ur ett större perspektiv är allting tillåtet genom den fria viljan. Mänskligheten låter de styra genom fri vilja att inte bry sig om sitt liv fullt ut, även om du  hjärntvättas varje dag av allt möjligt och människor i din omgivning talar alltid om och har åsikter om hur du ska välja att leva. Jag tycker givetvis man ska lyssna till alla råd man får, men samtidigt ska man vara försiktig med vad man gör med dom. Lyssna till personer man litar på är säkert bra, men i slutändan är de alltid dig själv de hänger på. Din vilja, vad du gör och hur du hanterar saker blir i framtiden din verklighet. Enligt vad jag själv tror/tycker.







Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE