Måndag (2018 09 03)

Vilken jäkla dag man har haft! Den började ju med att jag var jäkligt trött i morse. Jag hade sovit dåligt under natten. Under helgen hade jag tempot varit högt och hjärnan gick på högvarv all min vakna tid. 
 
När jag sen gick till jobbet i morse så fick jag skynda mig. Jag var sen, men jag kom i tid. För att komma i tid så fick jag stressa som f*n. Inte roligt på morgonen. Väl ute i bussen så började det krångla direkt och sen höll krånglet i sig i typ 2 timmar. Sen funkade allt, men då hade ganska tuff körning. Mycket folk och annat liksom. 
 
Sen hade jag ju min långa rast. Då var jag fortfarande ganska mycket uppe varv. Jag hade svårt att koppla av. Jag fick mycket gjort, men jag borde väl ha vilat mer. Taggat ner lite liksom...men det gjorde jag inte. 
 
Tillbaka på jobbet och den ganska tuffa körningen fortsatte även under eftermiddagen. Mycket olk och det vanliga "surret" liksom.
 
Nu känner man sig riktigt mörbultad i hela kroppen. Skallen håller väl på att snurra ner i varv, men man känner snurret efter "surret". Hoppas det blir lugnare för mig under resten av denna  veckan.
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE