Sportcentrum

Onsdag idag och jag har jobb ikväll, men innan man ska tagga iväg och slita för sitt dagliga bröd så vill man ju hinna med lite annat också. Tex handla sitt dagliga bröd.
 
Jag har varit ute på en pw. Det gick ganska snabbt idag. Jag gick bla runt Sportcentrum.
 
 
 
Jag gick också in på Arenan för jag tänkte att jag skulle få tag i den där taggen (nyckeln) till pingishallen. Det finns en dörr som alltid är låst och dom som typ ansvarar för stället där jag spelar vill att alla som går ut och in ska ha någon form av nyckel så att dom vet att man har behörighet att vara där.
 
Förra gången jag skulle hämta den där taggen så fick jag ingen pga att han som gör taggar hade semester. Efter den gången har jag inte orkat bry mig om att hämta någon tagg, men samtidigt ska ju alla som tränar i pingishallen ha en tagg.
 
.När jag nu kom in på Arena Vänersborg så  frågade jag återigen om jag kunde på den där taggen till pingishallen. Tjejen som jag pratade med på kontoret ställde några kontrollfrågor, men någon tagg fick jag inte denna gången heller. Jag skulle återkomma i morgon, och då skulle jag förmodligen få en i alla fall.  Jag gör ett tredje försök imorgon alltså. Den spännade fortättningnen på denna historia  fortsätter imorgon på min blogg.
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE