Måndag ❤️

Från 10 september 2008 tillämpas en  lag för förare av bla buss, som ska säkerställa att alla förare har den kompetens som är nödvändig för yrket. När man har genomgått fortbildning på minst 35 timmar inom en 5 årsperiod då är man godkänd. 
 
Idag var jag på  utbildning i Trollhättan och skrapade ihop de sista timmarna som jag behöver för att få ett sk yrkeskompetensbevis. Jag kommer väl att få ett förarkort som bevisar att jag har genomgått utbildning på de som krävs och som alltså är lag på.
 
Dagens utbildning handlade om gods och persontransporter. De var mycket grejer som lastbilschaffisar måste ha koll på. Jag är ganska säker på att ett åkeri kräver av sina förare att dom ska ha koll på mycket av de som vi gick igenom idag. För min egen del så kändes det inte som detta var något som jag har användning för i mitt arbete.  Men samtidigt är det väl alltid bra med utbildning. Och detta är det ju lag på. Bara att vara närvarande och gilla läget liksom. För att bli godkänd krävs enligt lagen 100% närvaro under utbildningen.
 
 
 
 
 
Nu har jag gjort mina 35 timmar och nu gäller detta i 5 år. Sen får man ta en runda till med detta.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE