Lite tankar just nu.

Jag tänkte bloggat lite igår, men jag var för trött och snurrig i huvudet. Jag har jobbat väldigt mycket denna veckan. Jag har under veckan inte riktigt hunnit återhämta mig mellan passen. Jag har bara jobbat på och sen grejat med saker jag vill få gjort. Denna helgen är det mycket vila för min del som gäller. 
 
Dom senaste dagarnas prat om coronaviruset är ju inget som jag blir oberörd av. Mycket av allt man hör om låter ju helt "sjukt".  För min egen del är jag inte speciellt orolig. Inte just nu i alla fall. När jag räknar på min  ekonomi så kan jag inte just nu se att jag inte ska få det så som jag har räknat med från början. Jag har en målsättning med ekonomin och det finns inget just nu som tyder på att jag inte kommer att fixa den och få det precis som jag vill eller bättre.
 
När det gäller jobbet så har ju bara sättet jag arbetar på ändrat sig lite. Det är lite lugnare att köra eftersom det är betydligt mindre antal människor som åker buss.  Kunder går får bara gå in i bakdörren och inne i bussen är det avspärrat i ett område runt förarplatsen. Jag går också hem på mina raster. 
 
 
Jag håller fast vid sånt jag har sagt i andra inlägg. Jag tänker följa dom enkla råden som finns kring detta och jag tänker inte oroa mig i onödan. Jag tror inte ens att detta virus är så farligt för alla oss människor som är ganska friska, men det finns ju heller ingen anledning att inte göra vad man kan för att minska risken för att bli sjuk och sprida smittan vidare. 
 
 
 
Va rädda om er...
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE