Torsdag (2020 06 18)

Skönt med ännu en ledig dag. Jag har tagit det ganska lugnt. I morse var jag hos tandläkaren. Jag har inte varit där på flera år så jag jag var idag gansak säker på att man skulle hitta lite grejer  i munnen på mig som skulle göra att jag får komma tillbaka på ett återbesök. 
När jag kom dit så fick jag först försäkra att jag inte hade några förkylningssymtom. Det har väl med coronaviruset att göra. Undersökning gick gansak fort och man sa att det såg ganska bra ut. Jag behöver i alla fall inte komma tillbaka. Man tycket bara att jag behöver bli mer nogrann med att använda tandtråd regelbundet. Jag erkände i alla fall att jag kanske slarvar lite med detta. Bra är väl om jag alltid använder någon form av munskölj också. Ungefär så sa man och annars var allt bra. Jag trodde det skulle vara mer, men det är ju skönt att inte behöva gå dit på ett tag igen. Jag är alltid lite nervös innan jag ska gå till tandläkaren, men efetråt fattar jag aldrig varför jag har varit det. 
 
(null)
 
Efter besöket hos tandvården så handlade jag lite inför helgen. Jag tycker det känns bra när man har fullt med mat hemma inför att man ska börja en tuff arbetsperiod. 
 
Jag har idag också varit ute på en promenad på ca 6 km. Det kändes bra och även om jag nu ska jobba mycket i helgen så tror jag nog att jag kommer att fixa minst 70 000 steg innan denna veckan är slut. Målet ska jag klara, oavsett hur mycket jobb jag har. 
 
 
Där har ni min torsdag. Nu blir det väl en del slappande resten av kvällen. Jag kanske kollar massor av Youtube-klipp, eller så kan man ju alltid lyssna på någon podd.   
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE