Tisdag (2020 06 09)

Detta blev en ganska tuff dag. Jag trodde inte det när jag vaknade i morse, men man kan ju aldrig veta innan liksom.
 
Trots denna ganska tuffa dag med mycket att göra och påhopp och alla möjliga olika saker efter varandra, så känner jag mig varken trött eller mörbultad i kroppen.  Ingenting känns jobbigt med denna dagen, trots att det kanske inte är en dag som jag vill ha ofta. Men det kanske är så att jag har blivit ganska härdad genom åren. Jag kan ju inte alltid styra allt så att det blir precis så som jag vill. Men jag kan ju alltid välja hur jag vill hantera och tänka kring allt jag drabbas av. Idag tycker jag att jag har hanterat allt bra. Jag har väl också lärt mig av tidigare erfarenheter.  
 
Det känns bra att allt bara känns bra nu, även om jag har haft en tuff och stundtals ganska jobbig dag. Jag har inte stressat eller mått dåligt över nånting. Allt känns bra för min del, både fysiskt och mentalt. Det är väl också så att eftersom jag rör mig bra nu så gör detta att det blir lättare att hantera fler tuffa situtaioner som man hamnar i på rätt sätt. Jag tänker också att när det nu känns så bra i kroppen som det gör nu, så blir det ju spännade att få känna hur det kommer att kännas när jag har tänkt att röra mig ännu mer än vad jag gör nu. Det kommer nog att kännas rätt häftigt. 

Detta var en tuff och ganska jobbig dag som jag helst att velat slippa. Men jag är å andra sidan glad över att tuffa dagar inte gör att det känns dåligt i kroppen. Allt känns bara skönt, avspänt och väldigt bra. Skön "feeling" som är svår att beskriva, men jag gjorde i alla fall ett försök i detta blogginlägget. 
 
Ha det bäst! ❤️❤️❤️
 
 
(null)

 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE