En trovärdig och bra redogörelse.

 
 
Vad ska man tänka. Är det Stig Engström (Skandiamannen)? Jag  har nog ägnat på tok för många timmar av mitt liv till att fundera över vem det kan ha varit som mördade Olof Palme. Idag kan jag känna att jag kan köpa den förklaringen som chefsåklagare Krister Petersson gav under morgonens presskoferans. Jag tyckte att det var en trovärdig och bra redogörelse. Om mycket av detta stämmer som åklagaren lade fram  om Skandia-mannens bakrund,  var han befann sig omkring tidpunkten för mordet och mycket av sånt som han gjorde tiden efter mordet... så kan jag känna att detta som presenterades idag mycket väl  kan vara sanningen om mordet på Olof Palme. Det är i alla fall grund för en misstanke. 
 
 
 
Detta klippet är från 2018, men jag tycker att Leif GW beskriver den sk Skandia-mannen ganska bra.
 
Jag tycker att det är bra att utredning nu läggs ner. Hoppas inte man tar upp den igen. Det har gått 34 år. Vad spelar det för roll om det kommer fram mer saker om detta? Mer bevis eller något vapen. Det finns väl ingen mening med det? Utrednningen om mordet på Palme måste ju ha kostat hur mycket som helst. 

Det är väl bättre att lägga skattepengar på annat än att fortsätta med Palmeutredningen? Jag tror aldrig man kommer närmare sanningen, även om man skulle kunna knyta någon annan gärningsman mordet på Palme 1986.
 
 
 






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE